liarliar(kul film)

Ursäkta att jag skriver sällan. Men det har varit så stressigt enda sedan mitt vackra ansikte prydde förstasidan i lokaltidningen. Ni förstår att vara lokalkändis är jättejobbigt. Idag när jag handlade mackor på en lokal mataffär, vi kallar den koop, så kom en trevlig herre i medelåldern och bad om mitt telefonnummer och så tog vi ett kort på hans mobil. Han sa att han sett mig i tidningen och jobbade som berömd fotograf. Han frågade om jag hade något jobb och bjöd mig senare på godis. Han ville egentligen att jag skulle börja jobba direkt, följa med honom till studion. Men jag kände mig lite ofin för det just då så jag sa att han kunde ringa till mig imorgon istället. Tänka sig hur lätt det kan vara att få ett jobb. Jag undrar om jag får bra betalt, han sa något om att betalningen var utöver det vanliga. Spännande! jag får säkert mer godis också.
Idag har det i princip inte hänt så mycket mer. Jag är lyckligast i världen.

/xoxo Josefjin

i don't pall

Jag orkar inte fan nånting. Jag orkar inte gå upp på morgnarna, jag orkar inte tänka och nu orkar jag fan inte gå och lägga mig. Jag orkar knappt skriva, fingrarna liksom bara glider över tangenterna helt av sig själva för jag är en jävla datanörd.
Jag menar inte hej-jag-är-deprimerad-orkar-ingenting, jag är världens gladaste, jag bara orkar inte liksom.
Om josse nu har gått in i bloggväggen så har jag kanske gått in i nån annan vägg, väggen där man sover typ.

Enda utvägen är kanske att ta av sig tröjan...



FRÅN MARIA MAMA PUSS OCH KRAM

hjälp kom och hej mig

Ni kanske har hört på ryktesvägar att jag har gått in i den berömda bloggväggen, jag medger att de är sanna. Efter att ha bloggat varje dag i tre dagar tog det stopp. Jag har inte funnit någon inspiration. Jag har letat och letat hela helgen. Idag kom den till mig, som en bomb från Lisas röv. Det är sant. Det började med att jag och Lisa gnuggade våra tvål-insmorda rumpor i duschen efter träningen ( tusen tack Maja för tipset, en present kommer med posten). När vi sedan satt i bilen hem och filosoferade kom det till mig. Jag skulle blogga om min dag! Så det viktigaste som har hänt i min dag är att jag glömde t-shirt och bh till efter träningen, iförd endast jacka på överkroppen åkte jag och Lisa till en mackaffär. Alltså en mack, inte mackasomman äter-affär. På parkerningen där fick jag en impuls, drog ner min jacka och visade mina bröst i fönstret ( tusen tack Maja för tipset, en present kommer på posten). Sen när jag skulle köpa snus på macken skulle jag skämta med kassörskan, hon tyckte inte jag var rolig. Men jag är rolig. Som exempel kysste jag mina arma armmuskler idag och kallade dem grabbarna. Jag borde bli världsberömd.

Lisa, denna är till dig. Tack för du hjälpte mig upp ur bloggbrunnen och alla ni andra som drog mig ur bloggväggen (ingen nämd, ingen glömd) jag kan inte vara tacksammare.
/ Er tillgivne Princess Josephiné 

bli påkörd och det

Nyss blev jag nästan påkörd och det är så jävla sant och det var så jävla läskigt..
Jag cyklade på min lilla cykel "domderidomderidom" över ett cykelövergångsställe och så kom det nåt jävla dumhuvud asfort och var typ tio cm från att köra på mig FOR REAL., han bromsade som fan och var tvungen att svänga undan.
Och det var han som gjorde fel, för det var en korsning där han hade väjningsplikt och borde ha stannat och kollat om det kom några bilar för det gjorde det och jag var redan på halva övergångsstället. Fyfan vad dum i huvet han var.
Jag borde nästan saktat ner lite så jag hade blivit påkörd och han hade fått betala massa skadestånd till mig.. men han hade säkert smitit och då hade jag inte hunnit kolla registreringsnumret eftersom jag skulle varit nästan död.
Jaja. "Man kan ju undra om detta är köping och inte tranås" som wickis sa. Det gäller ju fan i alla sammanhang.

/Maria.

Räv bakom örat

Att ana ugglor i mossen och vara kissnödig på samma gång kan vara ett problem. Om man har svårt med att göra två saker samtidigt menar jag,  det har inte jag. No problemas heras. Jag såg ett mycket intressant på spåret avsnitt kl 20.00 igår. Jag tror att den där Ingvar Oldsberg har en och en annan räv bakom örat på Björn Hellberg. En conection som är utöver denna jordiska alldagliga männskliga conection. Det tror jag om Ingvar och Björn. Nu ska jag tömma urinblåsan och ana ugglor i mossen när jag kritiskt läser gårdagens kvällstidning.

/Josefin

låten

Vem är så snäll att det nästan gör ont?!
Vem är din vän när det blåser kallt?!
Vem kan man fråga om vad som helst?!
Vem kan prata och gå på samma gång?!

Maria älskar alla barnen,
barnen älskar Maria
Maria älskar alla barnen
och hela världen älskar mig!!!

Vem visar vägen i mörkret?!
Vem värnar om den lille?!
Vem kan segla förutan vind?!
Vem är som en vinst varje gång?!

Maria älskar alla barnen,
barnen älskar Maria
Maria älskar alla barnen
och hela världen älskar mig!!!

(tonartshöjning)
Maria älskar alla barnen,
barnen älskar Maria
Maria älskar alla barnen
och hela världen älskar mig!!!

(tonartshöjning igeeen!)
Maria älskar alla barnen,
barnen älskar Maria
Maria älskar alla barnen
och hela världen älskar MIG!!!

OCH EN JÄTTEFIN KÖR PÅ DETTA. JÄVLAR VAD FINT!

allram och det

fast denna!!! det är den bästa på riktigt.. min favvolåt i hela världen. allram eest är bäst!!


ankor och det

Bästa låten och bästa videon!


köttros och Xplosioner och det

HEJJEEHEJJJ.
Idag åt Hanna köttros till lunch i skolan, hon tyckte det var MUMMMAA MMMM.
Jag hatar en lärare lagom mycket, eller lite för mycket men jag älskar JUST CAN'T GET ENOUGH med ALLRAM EEST!!
och LIGHT MY FIRE... åååååhh..
Jag vill ha hela hans skiva!!


Om jag någon gång ska tatuera mig ska det vara en my little pony.
Dock inte denna men den är väääldigt söt!!




Jag fattar inte hur man laddar upp videos från typ youtube på detta snuttstället, fyfan vad jag blir irriterad. Jag som är så tålmodig men till slut exploderar det, det xploderar rätt ofta nu för tiden, Xploderar.
Jaaaaa jag vet inte hur man gör!! Jag blir så arg, igår var jag jättearg för jag vill dela med mig av alla fina videos i mitt liv men NEEEEEEEEEJ.
jävla helvete.

Hejdåhejdåmatenvargod.

/Maria.

Dreamday

Idag såg jag en hare springa över åkern, ha re! skrek jag och skrattade. Vad kul om ni kära läsare hade varit där. Vi kunde ha skrattat tillsammans och sprungit hand i hand efter haren. Haren hade stannat och skrattat lite med oss sen hade vi lagt oss på åkern och gjort snöänglar. Då hade det börjat snöat, men vi frös inte för haren hade en liten koja som vi sprang in och värmde oss i och drack varmchoklad.
Ni skulle varit där, vilken underbar dag det hade varit då.
en hare
/Josefin

hundar och det

Nu har jag varit ute med Molly. Jag brukar alltid prata lite med henne när vi är ute (jag kanske är sjuk i huvet). Och det är så sjukt för alltid när jag säger typ "kissa nu då!" eller "bajsa då, bajsa då!" eller nåt så råkar det stå en gubbe bakom typ ett träd och höra det, även om jag inte sett en enda annan människa på hela tiden. Är inte det typ den ultimata puckoslumpen?



Iaf. Nu har jag och Josse lyckats göra en blogg, det tog år av noggrann planering men jag tror nog att det blir bra till slut. Och jag känner på mig att jag alltid kommer ha dom sämsta rubrikerna men det gör inget.

/Maria. 

djupt vatten som var kyligt

Jävlar vad djupt vatten jag var på en dag. Hatet tog över min späda kropp. Skitläskigt. Jag stod  mitt i den upphetsade publiken och Vita hästen gör 1-0 och några jävla puckon bakom mig börjar jubla. I TAIF-arean. Min area. Håll käften tänkte jag, det är bara 1-0. Fast sen blev det 2-0 och de jublar igen. Det ryckte i handen på mig. Jag ville så gärna vända mig om och skrika, bara skrika något elakt. Typ; Åk heeeeem! till Norrköping jävla Norrköpingsbor. Och där stod jag och för varje mål Hästen gjorde och för varje gång de jublade blev jag surare och surare. Fy fan. Jävla pissdommare. Han är säkert från Norrköping. Han gillar nog vita hästar, hur fan kan man heta Vita hästen. Ett hockeylag som heter Vita hästen, hahaha.  Grejen är den jag gillar Norrköping, jag gillar Norrköpingsbor och jag gillar vita hästar och jag har varit på hockey tre ggr den här säsongen. Det är fan jag som borde åka hem. Åk heeeeeem!
En vit häst


/Månskendrottningen,Josefin

RSS 2.0